Permier-funksjoner fungerer ikke selv etter at du har oppgradert til Norton Family Premier på Android-enheten

Du løser dette problemet ved å oppdatere og synkronisere Norton Family-abonnementet med abonnementserveren.

Oppdatere abonnementsstatusen for Norton Family

1. Start Norton Family -appen.

2. Øverst til venstre, tapp meny-ikonet for å se alternativene, og tapp så på Foreldrepålogging.

3. Skriv inn foreldens e-postadresse og passord, og tapp på Logg på.

4. Øverst til venstre, tapp meny-ikonet for å se alternativene, og tapp så på Innstillinger.

5. I Innstillinger -skjermbilde, tapp Norton-abonnement.

6. Hvis Tjeneste -statusen vises som Norton Family Basic, tapp på Oppdater.

Norton Family-appen synkroniserer med abonnement-serveren for å vise riktig abonnementsstatus.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v110202483_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 17/08/2017