Melding: «Kjøpet kunne ikke gjennomføres. Prøv igjen." når jeg prøver å kjøpe en lisens for Norton Mobile Security

Symantec er klar over problemet som kan føre til at du ikke har mulighet til å kjøpe et abonnement på Norton Mobile Security gjennom en produktversjon som er eldre enn 3.9.5. På grunn av endringer gjort i Google Play, er det nødvendig å gjøre en oppdatering i produktet for å kunne gjennomføre kjøp.

Du kan få denne meldingen når du prøver å kjøpe et abonnement eller en lisens for Norton Mobile Security. Du kan fikse problemet ved å sørge for at du har den nyeste versjonen av Norton Mobile Security installert på Android-enheten din.

Installer den nyeste versjonen av Norton Mobile Security

1. Start Google Play Store -appen fra hjemmeskjermen.

2. Trykk på søk-ikonet oppe i høyre hjørne på skjermen og skriv inn følgende tekst:

Norton Security and AntiVirus

3. Velg Norton Security and Antivirus -appen fra «NortonMobile».

4. Trykk på Oppdater, hvis tilgjengelig.

5. På tillatelsesskjermen velger du Godta for å installere oppdateringene for appen automatisk.

6. Når oppdateringen er fullført, bør du kunne gjennomføre abonnementskjøpet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v110180240_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 20/04/2015