Feilen «Norton [product name] har sluttet å fungere»

Hvis Norton ikke starter, og Windows viser denne feilmeldingen, har du kanskje installert et grafikkort som kjører utdatert driverprogramvare, på datamaskinen.

Oppdater driveren til grafikkortet

1. Du åpner dialogboksen Kjør ved å trykke på tastene Windows + R.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

devmgmt.msc

3. I Enhetsadministrator -vinduet, dobbelklikker du på Skjermadaptere.

4. Høyreklikk på HD-grafikkortet og velg Egenskaper.

5. Driver -fanen ser du om grafikkortdriveren er utdatert eller gjeldende.

Hvis driveren er utdatert, må du oppdatere nedlastingen og installere den nyeste versjonen til skjermkortdriveren.

6. Velg grafikkortprodusent:

7. Start datamaskinen på nytt og se om problemet er løst.

Ansvarsfraskrivelse :

Symantec er ikke ansvarlig for informasjon, meninger, råd eller uttalelser på tredjeparters områder. Symantec tilbyr disse koblingene mer som en bekvemmelighet. Selv om koblingene er inkludert, betyr det ikke at Symantec støtter, anbefaler eller har noe ansvar for innholdet på disse sidene.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v110166259_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/09/2017