Jeg fikk en varsling om en endring på Norton-kontoen min, som jeg ikke har godkjent

Med hensyn til informasjon og sikkerhet, sendes en e-post til den registrerte e-postadressen din når visse endringer gjøres på Norton-kontoen din. Hvis e-postadressen endres, sendes en varsling til både den gamle og den nye e-postadressen. E-posten sendes fra norton@symantec.com.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke ba om denne endringen?

• Du kan finne mer informasjon om hvorfor hver varsling blir sendt, ved å utvide følgende deler. Hvis hverken du eller noen du har godkjent for å disponere kontoen ba om endringen, gjør du følgende:

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v110091489_EndUserProfile_no_no
Sist endret: 05/09/2017