Hvordan løser jeg inn PIN-koden jeg kjøpte for å få Norton-produktnøkkelen

Hvis du kjøpte Norton-produktet fra en forhandler, og fikk en PIN-kode i boksen, er det dette dokumentet som har informasjon for å få ny Norton-produkt-konfigurasjon.

TRINN 1

Løs inn pinkoden

Du må løse inn PIN-koden på portalen til forhandleren eller distributøren, for å få Norton-produktnøkkelen. Du må følge instruksjonene på kortet med PIN-koden for å finne rett URL.

1. Gå til URL-en på kortet i boksen.

2. Logg på eller registrer en ny konto (denne kontoen er med forhandleren, ikke Norton).

3. Angi PIN-koden fra kortet.

Du mottar en Norton-produktnøkkel, som du trenger for å registrere på Norton-kontoen, for å laste ned og aktivere sikkerhetsprogramvaren fra Norton. Du finner nøkkelen på siden Nedlastingssenter. Lagre nøkkelen for neste trinn.

Hvis du mottar meldingen «Denne PIN-koden finnes ikke» så indikerer dette at PIN-koden ikke har blitt aktivert hos forhandleren. Kontakt forhandleren du kjøpte produktet fra for å få hjelp.

TRINN 2

Konfigurere Norton Security

Når du har mottatt Norton-produktnøkkelen, følger du disse trinnene for å fullføre nedlastingsprosessen.

1. Logg på Norton.

2. Logg på Norton-kontoen din, eller opprett en ny konto hvis du ikke har en.

3. Gå til Installasjon av Norton og klikk på Angi en ny produktnøkkel.

Angi produktnøkkelen og klikk på > og start nedlastingsprosessen.

Du finner mer informasjon hvis du leser Jeg ønsker å laste ned Norton-produktet på enheten min.

Husk å registrere Norton-produktnøkkelen på Norton-kontoen for å administrere lisensen og motta enkel hjelp fra Norton brukerstøtte.

Få hjelp

• Norton brukerstøtte vil kun være tilgjengelig for å hjelpe hvis du har en Norton-produktnøkkel.

• Hvis du har problemer med å løse inn PIN-koden, eller trenger hjelp før innløsingen av PIN-koden (f.eks. ved retur) må du kontakte forhandleren du kjøpte produktet fra.

• Hvis du har løst inn PIN-koden, eller forhandleren har bekreftet at PIN-koden er aktivert og du fremdeles har problemer med innløsingen, kontakter du støtteteamet på innløsingsportalen via kontaktskjemaet deres:

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v110079414_EndUserProfile_no_no
Sist endret: 17/07/2017