Løse et problem med Norton Autofix

Norton Autofix utfører et hurtigsøk på datamaskinen, og fikser problemer uten at du trenger å gjøre noe. Hvis du vil bruke Norton Autofix, må datamaskinen være koblet til Internett. Hvis du bruker en proxy-server til å koble deg til Internett, må du angi proxy-innstillingene for Norton 360 Online.

Hvis du ikke ønsker å fortsette med støtteøkten, kan du velge Avbryt for å hoppe over søket.

Slik løser du problemer når datamaskinen ikke får koblet til Internett

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Støtte.

2. Klikk på Få støtte i rullegardinmenyen Støtte.

3. Gjør ett av følgende i vinduet Norton Autofix :

• Dersom problemet ikke ble løst automatisk, klikker du på Gå til webområdet for brukerstøtte og følger instruksjonene på skjermen for å få hjelp.

• Dersom problemet er løst, klikker du på Lukk.

Slik løser du problemer når datamaskinen ikke får koblet til Internett

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Støtte.

2. Klikk på Få støtte i rullegardinmenyen Støtte.

3. Følg instruksjonene i vinduet Sjekker tilkoblingen for å forsøke å løse tilkoblingsproblemet.

4. Klikk på Prøv på nytt i vinduet Sjekker tilkoblingen.

5. Hvis du bruker en proxy-server til å koble deg til Internett, kan du bli bedt om å autentisere deg. Hvis du blir bedt om dette, gjør du følgende i vinduet Proxy-innstillinger oppdaget :

• Skriv inn brukernavnet du oppgav da du konfigurerte proxy-innstillingene, i feltet Brukernavn.

• Skriv inn passordet du oppgav da du konfigurerte proxy-innstillingene, i feltet Passord.

• Klikk på OK.

Om Norton Autofix

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v10987297_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/08/2011