Løse problemer med Norton Autofix

Enheten må være tilkoblet Internett for at du skal kunne løse problemer med bruken av Norton-produktet.

Norton Autofix gir deg ekstra hjelp med produktet, bare ett klikk unna hovedvinduet til Norton-produktet. Det utfører Hurtigsøk på datamaskinen, og fikser problemer uten at du trenger å gjøre noe. Hvis du ikke blir kvitt problemet, kan du bruke alternativet Åpne støttenettstedet for å besøke Nortons nettsted for brukerstøtte og få hjelp via forum, nettprat, e-post eller telefon.

I tillegg finner du også kunnskapsbaseartikler på Nortons nettsted for brukerstøtte. Disse artiklene kan hjelpe deg til å løse de tekniske problemene dine.

Støtteteknikerne kan hjelpe deg med å løse mer sammensatte problemer, ved hjelp av fjernstyringsteknologi. Takket være fjernstyringsteknologi kan en Symantec-støttetekniker logge seg på datamaskinen din som en ekstern bruker, og vedlikeholde produktet eller utføre oppgaver.

Støttetilbudet kan variere, avhengig av språk eller produkt.

Når du klikker på alternativet Få støtte i vinduet Hjelpesentral kontrollerer Norton-produktet Internett-forbindelsen. Hvis du vil bruke Norton Autofix, må du passe på at datamaskinen er tilkoblet Internett.

Hvis du bruker en proxy-server til å koble deg til Internett, må du angi proxy-innstillingene for Norton-produktet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Konfigurere proxy-innstillinger for nettverket.

Hvis du ikke vet hvilke proxy-innstillinger du bruker, kontakter du Internett-leverandøren eller nettverksadministratoren.

Løse et problem med Norton Autofix

1. Klikk på Hjelp og deretter Få støtte i Norton-produktets hovedvindu.

2. Gjør ett av følgende i vinduet Norton Autofix:

• Hvis det er et problem med forbindelsen med Internett, se etter at enheten er tilkoblet, og klikk på Forsøk igjen for å fullføre Autofix.

• Hvis du fremdeles har problemer med Internett-forbindelsen, klikk på Utelat for å fortsette med andre Norton Autofix-prosesser.

• Hvis problemet ikke rettes automatisk, klikk på Åpne nettside for support for å få mer hjelp.

• Hvis du ikke kan koble deg til Webområdet for støtte bruk koblingen klikk her for å få telefonnumrene til støtte.

• Dersom problemet er løst, klikker du på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v10987273_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/09/2016