Om Norton Autofix

I tillegg finner du også kunnskapsbaseartikler på Nortons støtteområde. Disse artiklene gjør det lettere å finne ut av tekniske problemer du måtte ha.

Støttetilbudet kan variere, avhengig av språk eller produkt.

Når du klikker på alternativet Få støtte i rullegardinmenyen Støtte, kontrollerer Norton 360 Online Internett-tilkoblingen. Hvis du vil bruke Norton Autofix, må du sørge for at datamaskinen er koblet til Internett. Hvis du bruker en proxy-server til å koble deg til Internett, må du angi proxy-innstillingene for Norton 360 Online.Konfigurere proxy-innstillinger for nettverket

Hvis du ikke vet hvilke proxy-innstillinger du bruker, kontakter du Internett-leverandøren eller nettverksadministratoren.

Løse et problem med Norton Autofix

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v10987273_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 04/11/2011