Om Norton Autofix

I tillegg finner du også kunnskapsbaseartikler på Nortons nettsted for brukerstøtte. Disse artiklene gjør det lettere å finne ut av tekniske problemer du måtte ha.

Støttetilbudet kan variere, avhengig av språk eller produkt.

Når du klikker på alternativet Få støtte i rullegardinmenyen Støtte, kontrollerer Norton Business Suite Internett-tilkoblingen. Hvis du vil bruke Norton Autofix, må du sørge for at datamaskinen er koblet til Internett. Hvis du bruker en proxy-server til å koble deg til Internett, må du angi proxy-innstillingene for Norton Business Suite.Konfigurere proxy-innstillinger for nettverket

Hvis du ikke vet hvilke proxy-innstillinger du bruker, kontakter du Internett-leverandøren eller nettverksadministratoren.

Løse et problem med Norton Autofix

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v10987273_N360_Business_CC_2014_no_no