Norton Family for Norton Security Premium

Norton Family Premier følger med ditt abonnement på Norton Security med sikkerhetskopiering.

Norton Family er den mest omfattende tjenesten tilgjengelig for familier som vil beskytte barnas opplevelser på nettet. Med dette tilpassbare og enkle verktøyet får du se hva barna gjør på nettet, slik at du kan hjelpe dem å gjøre smartere valg. Gjør det mulig å angi enkle, alderstilpassede «grenser» for hvert barn, slik at du kan beskytte dem og lære dem om passende atferd på nettet. Du kan installere Norton Family på en Windows-maskin eller en Android-enhet som barna dine bruker.

Når du konfigurerer Norton Family for første gang registrerer du kontoen din med Norton Family, lager brukerprofiler for barna dine og installerer Norton Family på barnas datamaskin. Slik kommer du i gang med Norton Family:

TRINN 1

Registrer kontoen din med Norton Family

1. Gå til Norton Family-nettstedet.

2. Klikk på Logg inn

3. Gjør ett av følgende:

• Hvis du allerede har en Norton-konto, logger du på med e-postadresse og passord.

• Hvis du ikke har en Norton-konto, klikker du på Opprett konto, skriver inn informasjonen din og klikker på Opprett konto.

4. Les servicevilkårene og klikk deretter på Godta.

TRINN 2

Konfigurere en forelder og opprette en ny barneprofil

1. Logg på Norton Family-nettstedet med e-postadresse og passord.

2. Gå til fanen Foreldre og klikk på innstillingerikonet i forelderprofilen du vil konfigurere.

3. Skriv inn et skjermnavn for foreldrekontoen, velg en avatar, velg tidssone, og klikk på Lagre.

4. Hvis du vil legge til en ny barneprofil, klikker du på fanen Barn og deretter på Legg til barn.

5. Skriv inn navn og velg avatar, kjønn og fødselsår for barnet ditt.

6. Klikk på Neste.

7. Velg kontoene du vil overvåke, og klikk på Lagre.

TRINN 3

Installer Norton Family på barnets enhet

• 1. Logg på Norton Family-nettstedet med e-postadresse og passord på Windows-maskinen barnet ditt bruker.

2. I fanen Enheter klikker du på Legg til enhet.

3. Klikk på Fortsett.

4. Dobbeltklikk på filen når nedlastingen er ferdig.

Fullfør installasjonen ved å følge instruksjonene på skjermen.

1. Start Play Store-appen på barnets Android-enhet.

2. Søk etter og installer Norton Family -appen.

3. Start Norton Family-appen.

4. Bla gjennom informasjonsskjermene for Norton Family, og trykk deretter på Kom i gang.

5. Trykk på Logg på eller Registrer.

6. Skriv inn e-postadresse og passord, og trykk på Logg på.

7. Trykk på Barn på skjermen Oppsett.

8. Trykk på Fortsett.

9. Trykk på barneprofilen du vil knyttet enheten til, i listen.

10. Basert på ditt barns fødselsår vil Norton Family angi standard grenser. Trykk på bokikonet for å se gjennom grensene, og trykk deretter på Lagre. Du kan når som helst endre grensene etter konfigurasjonen.

11. Angi et navn for enheten og trykk deretter på Ferdig.

12. Gå til vinduet Aktiver enhetsadministrator og trykk på Aktiver.

13. Trykk på OK i vinduet Oppsett fullført.

1. Logg på nettstedet Norton Family med e-postadresse og passord.

2. Trykk eller klikk på Legg til enhet under Enheter på Konfigurer Family-siden.

3. Klikk på Last ned for å laste ned Norton Family Installer.

4. Trykk på Hent.

5. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn Apple-ID og passordet som tilhører enheten du ønsker å godkjenne.

Fullfør installasjonen ved å følge instruksjonene på skjermen.

Installasjonen av Norton Family er fullført. Du kan når som helst endre eller konfigurere grenser for barnet ved å logge på Norton Family. Du finner detaljerte instruksjoner i Komme i gang med Norton Family.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v109663838_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 11/08/2017