Meldingen: «Dette eksemplaret av Windows er ikke ekte» vises etter at jeg installerer Norton-produktet

Hvis du ser meldingen om at eksemplaret av Windows du har installert på datamaskinen muligens ikke er ekte, er det sannsynlig at ditt eksemplar av Windows ikke var riktig aktivert. Om du har et ekte eksemplar av Windows og du fremdeles ser denne meldingen, er det muligens et resultat av de siste Windows-oppdateringene.

Kjør Microsoft Fixit-verktøyet for å løse dette problemet.

Ansvarsfraskrivelse: Symantec er ikke ansvarlig for informasjon, meninger, råd eller uttalelser på tredjeparters områder. Symantec tilbyr disse koblingene mer som en bekvemmelighet. Selv om koblingene er inkludert, betyr det ikke at Symantec støtter, anbefaler eller har noe ansvar for innholdet på disse sidene.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v109344995_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/05/2015