Skrivebordsskjermen flimrer etter at du har oppgradert Norton

Noen brukere rapporterer at skrivebordsskjermene deres flimrer og ikke svarer etter at de installerte den siste versjonen av Norton. Last ned og kjør et verktøy for å fikse dette problemet. Du må kjøre verktøyet i sikkermodus.

TRINN 1

Starte datamaskinen i sikkermodus med nettverkstilkobling

1. Avslutt alle programmer.

2. Klikk på tastene Ctrl + Skift + Esc for å åpne Oppgavebehandling.

3. Klikk på Ny oppgave (Kjør ...) i Fil -menyen.

4. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

msconfig

Hvis Brukerkontokontroll -vinduet vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

5. I Systemkonfigurasjon -vinduet til start-fanen, merk Sikker oppstart og velg Nettverk.

På Windows XP: I Systemkonfigurasjon -vinduet, på BOOT.INI -fanen, avmerk /SAFEBOOT.

6. Klikk på OK.

7. Når du blir spurt om å starte maskinen på nytt, klikker du på Start på nytt.

Datamaskinen starter nå på nytt i sikkermodus med nettverkstilkobling.

TRINN 2

Last ned og kjør reparasjonsverktøyet

1. Last ned reparasjonsverktøyet.

Lagre filen på skrivebordet i Windows.

2. Høyreklikk på filen Screen_fix.exe på skrivebordet og klikk på Kjør som administrator.

Ved å kjøre verktøyet, aksepterer du Brukeravtalen.

3. Hvis Brukerkontokontroll -vinduet vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

Verktøyet kjører i bakgrunnen, og du merker muligens et skjermbilde som vises på skjermen i et øyeblikk.

4. Start datamaskinen på nytt i normalmodus.

TRINN 3

Start datamaskinen på nytt i normalmodus

1. Avslutt alle programmer.

2. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

3. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

msconfig

Hvis Brukerkontokontroll -vinduet vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

4. I vinduet Systemkonfigurasjon, under Oppstart -fanen, fjerner du merket for Sikker oppstart.

I Windows XP: I vinduet Systemkonfigurasjonsverktøy, under BOOT.INI -fanen, fjerner du merket /SAFEBOOT.

5. Klikk på OK.

6. Når du blir spurt om å starte maskinen på nytt, klikker du på Start på nytt.

Hvis du ser at Windows-skjermen flimrer, avinstallerer du og installerer Norton på nytt. Gå til trinn 4.

TRINN 4

Last ned og kjør verktøyet Norton Remove and Reinstall

Hvis du har Norton Family installert, må du avinstallere det før du kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

1. Last ned Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger-vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

5. Klikk på Fjern og installer på nytt.

Det kan hende at du ser Fjern -knappen hvis du fikk Norton-produktet hos tjenesteleverandøren.

6. Klikk på Fortsett eller Fjern.

7. Klikk på Start på nytt nå.

Når datamaskinen starter på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v109267913_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 15/09/2017