Løse problemer med at datamaskinskjermen flimrer når du oppdaterer Norton-produktet

Noen brukere rapporterer at skrivebordsskjermene deres flimrer og ikke svarer etter at de installerte den siste versjonen av Norton. Last ned og kjør et verktøy for å fikse dette problemet. Du må kjøre verktøyet i sikkermodus.

TRINN 1

Starte datamaskinen i sikkermodus med nettverkstilkobling

1. Avslutt alle programmer.

2. Klikk på tastene Ctrl + Skift + Esc for å åpne Oppgavebehandling.

3. Klikk på Ny oppgave (Kjør ...) i Fil -menyen.

4. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

msconfig

Hvis Brukerkontokontroll -vinduet vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

5. I Systemkonfigurasjon -vinduet til start-fanen, merk Sikker oppstart og velg Nettverk.

På Windows XP: I Systemkonfigurasjon -vinduet, på BOOT.INI -fanen, avmerk /SAFEBOOT.

6. Klikk på OK.

7. Når du blir spurt om å starte maskinen på nytt, klikker du på Start på nytt.

Datamaskinen starter nå på nytt i sikkermodus med nettverkstilkobling.

TRINN 2

Last ned og kjør reparasjonsverktøyet

1. Last ned reparasjonsverktøyet.

Lagre filen på skrivebordet i Windows.

2. Høyreklikk på filen Screen_fix.exe på skrivebordet og klikk på Kjør som administrator.

Ved å kjøre verktøyet, aksepterer du Brukeravtalen.

3. Hvis Brukerkontokontroll -vinduet vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

Verktøyet kjører i bakgrunnen, og du merker muligens et skjermbilde som vises på skjermen i et øyeblikk.

4. Start datamaskinen på nytt i normalmodus.

TRINN 3

Start datamaskinen på nytt i normalmodus

1. Avslutt alle programmer.

2. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

3. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

msconfig

Hvis Brukerkontokontroll -vinduet vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

4. I vinduet Systemkonfigurasjon, under Oppstart -fanen, fjerner du merket for Sikker oppstart.

I Windows XP: I vinduet Systemkonfigurasjonsverktøy, under BOOT.INI -fanen, fjerner du merket /SAFEBOOT.

5. Klikk på OK.

6. Når du blir spurt om å starte maskinen på nytt, klikker du på Start på nytt.

Hvis du ser at Windows-skjermen flimrer, avinstallerer du og installerer Norton på nytt. Gå til trinn 4.

TRINN 4

Last ned og kjør verktøyet Norton Remove and Reinstall

Hvis du har Norton Family installert, må du avinstallere det før du kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

1. Last ned verktøyet Norton Remove and Reinstall.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger-vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

5. Klikk på Fjern og installer på nytt.

Du ser eventuelt Fjern -knappen hvis du fikk tak i Norton-produktet hos tjenesteleverandøren.

6. Klikk på Fortsett eller Fjern.

7. Klikk på Start på nytt nå.

Når datamaskinen starter på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton på nytt.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v109267913_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 20/08/2018