Kunngjøring om avvikling av Norton Tablet Security

Symantec har avviklet Norton Tablet Security som en del av et større forsøk på å forenkle produktporteføljen. Som følge av dette, kan du ikke lenger kjøpe eller fornye abonnementer til Norton Tablet Security fra og med 30. juni 2015. Hvis du har problemer med å aktivere ditt nåværende produkt, ta kontakt med Norton brukerstøtte. Om du allerede har aktivert produktet, vil beskyttelsen din fortsette å fungere og være støttet til slutten av det gjeldende abonnementet.

Merk at sikkerhetsbeskyttelse fra Symantecs for dine Android smarttelefoner og nettbrett (med Android:2.3 eller nyere) nå er tilgjengelig i en annen form. Du kan beskytte de mobile Android-enhetene dine med Norton Mobile Security.

Det er allikevel mulig at dette produktet ikke fungerer på et lite antall eldre nettbrett, hvor Norton Tablet Security kom forhåndsinstallert. Beklageligvis vil ikke Symantec, på dette tidspunktet, tilby et alternativt produkt for disse spesifikke nettbrettene.

Blant de berørte enhetene finnes:

• Lenovo IdeaPad A1107, A2107, A2109, S2109, S2110

For disse enhetene anbefaler vi at du deaktiverer Norton Tablet Security og fjerner Norton Tablet Security-ikonet.

Deaktivere Norton Tablet Security

1. Hent opp menyen ved å trykke på Options (Alternativer)-knappen.

2. På skjermen Settings (Innstillinger) trykker du på Manage apps (Administrere apper) så du kan sjekke listen over installerte apper.

3. Under listen Apps (Apper), i den høyre ruten, trykker du på Norton Security.

4. På skjermen for App info (Appinfo) trykker du på Disable (Deaktiver), som stopper Norton Security fra å kjøre på enheten din.

5. Trykk på OK.

Fjern Norton Tablet Security-ikonet

1. På hjemmeskjermen, trykker og holder du på Norton Security -ikonet til et fjerne-alternativ (rødt kryss) vises.

2. Trykk på fjerne-alternativet (rødt kryss) for å fjerne Norton Tablet Security-ikonet.

3. På toppen av skjermen, tapper du på hakemerket ved siden av finish edit mode (forlat redigeringsmodus) for å gå ut av redigeringsmodus.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v109093981_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 02/07/2015