Hva er endret i Norton Security?

Noen funksjoner som fantes i eldre Norton-produkter har ikke blitt inkludert i Norton Security. Målet er å støtte de nyere teknologiene som leverer super beskyttelse. Noen av disse funksjonene er:

Registeropprydding

• Evaluering av telemetridataene viste at Registeropprydding ikke ble brukt så mye av brukerne av Norton 360, og derfor ble det tatt en avgjørelse om å fjerne denne funksjonen. Men du kan fortsatt få en effektiv Registeropprydding via Norton Utilities-produktet.

Stabilitetsvurdering

• Vi har sett at ikke så mange brukere brukte stabilitetsvurderingsfunksjonen i de eldre Norton-produktene og det ble derfor tatt en avgjørelse om å ikke inkludere den i Norton Security. Alle referanser til stabilitetsvurderingene er fjernet fra følgende komponenter:

• Sikkerhetshistorikk

• Norton Insight

• File Insight

• Download Insight: Stabilitetsvurderingen som tidligere ble vist med et Download Insight-varsel har blitt fjernet. Download Insight-rapporten har også blitt fjernet. Den ble vist når en ustabil fil ble startet på datamaskinen, eller «Varsel ved dårlig stabilitet»-innstillingen ble slått på.

Norton AntiVirus, Norton Internet Security og Norton 360 vil fortsette å vise stabilitetsvurderinger selv etter at vi har sluttet å publisere dataene. Men stabilitetsvurderingen som vises i Norton-produktet ditt vil ikke være gjort nylig.

Pulse-oppdatering

• I Norton Security ble funksjonen Total Cloud-beskyttelse, som skanner direkte ved hjelp av skybaserte virusdefinisjoner, erstattet av Pulse-oppdateringer.

IM-skanning

• Filer som har blitt overført via (IM)-klienter er allerede skannet av Auto-Protect. Den eneste gangen en IM-skanning er til nytte, er hvis du slår av Auto-Protect, og det er ikke et vanlig scenario. Når Auto-Protect er av, er ikke systemet beskyttet og det å ha IM-skanningen slått på vil ikke gjøre det sikkert. Derfor har vi fjernet funksjonen for IM-skanning i Norton Security.

Outlook Express-integrering

• Outlook Express i Windows XP blir ikke brukt på særlig mange datamaskiner nå for tiden. Mange brukere foretrekker Microsoft Outlook eller så har de oppgradert til en nyere versjon av operativsystemet. Derfor støtter ikke Norton AntiSpam Outlook Express i Norton Security.

Nettverkssikkerhetskart

• Denne funksjonen har ikke blitt inkludert i Norton Security siden den ikke ble brukt i særlig grad i de eldre Norton-produktene. Den aktuelle brannmuren, IPS (Inntrengingsforhindringssystem) utelatelsesfunksjon og Nettverksklarering har blitt flyttet til Nettverksinnstillinger i Norton Security.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v108960242_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 05/10/2015