Om verktøylinjen i e-postprogrammet

Norton AntiSpam legger til en rullegardinliste eller noen alternativer på verktøylinjen i støttede e-postprogrammer.

Du kan bruke følgende alternativer:

Dette er spam

Markerer den valgte e-posten som spam, og flytter den til søppelmappen eller Norton AntiSpam-mappen.

Når du angir at en e-post er spam, viser Norton Business Suite en melding der du blir spurt om du vil legge til avsenderen på blokkeringslisten. Denne meldingen vises avhengig av hva du har valgt i rullegardinlisten nederst i vinduet Blokkeringsliste.

Dette er ikke spam

Markerer den valgte e-posten som tillatt (ikke spam), og flytter den til innboksen.

Når du angir at en e-post ikke er spam, viser Norton Business Suite en melding der du blir spurt om du vil legge til avsenderen på tillatelseslisten. Denne meldingen vises avhengig av hva du har valgt i rullegardinlisten nederst i vinduet Tillatelsesliste.

Tøm spammappen

Fjerner all e-post som er plassert i Søppel-mappen eller Norton AntiSpam-mappen.

Åpne Norton AntiSpam

Viser Norton AntiSpam-innstillingene i vinduet Norton Business Suite-innstillinger

Om Norton AntiSpam-innstillinger

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1084101_N360_Business_CC_2014_no_no