Identifisere avsendere av spam

Hvis du ikke vil motta e-post fra en bestemt adresse eller et bestemt domene, kan du legge adressen eller domenet til i blokkeringslisten. Norton AntiSpam merker alle e-postmeldinger fra adressen eller domenet som spam.

Norton AntiSpam importerer også automatisk adressene fra listen med blokkerte avsendere i e-postprogrammet ditt, til blokkeringslisten, under den første klientintegreringen eller adressebokimporteringen.

Du kan oppgi ugyldige e-postadresser på blokkeringslisten i Norton AntiSpam.

Legg alltid til mistenkelige e-postadresser og domener i blokkeringslisten, slik at du ikke får uønsket e-post fra slike adresser eller domener.

Slik importerer du adresser til blokkeringslisten

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på AntiSpam under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Konfigurer på raden Tillatelsesliste i kategorien Filter.

4. I vinduet Tillatelsesliste klikker du på Importer.

5. I vinduet Tillatelsesliste klikker du på Bruk.

6. Klikk på OK.

Slik legger du til oppføringer i blokkeringslisten

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på AntiSpam under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Konfigurer på raden Blokkeringsliste i kategorien Filter.

4. I vinduet Blokkeringsliste klikker du på Legg til.

5. I dialogen Legg til e-postadresse velger du adressetype i rullegardinlisten Adressetype.

Du kan velge ett av følgende:

• E-post

• Domene

6. Gjør ett av følgende:

• Hvis du vil legge til en e-postadresse, skriver du inn e-postadressen du vil blokkere samt navnet på avsenderen.

• Hvis du vil legge til et domenenavn, angir du adressen til domenet (for eksempel symantec.com) og navnet på domenet.

7. Klikk på OK.

8. I vinduet Blokkeringsliste klikker du på Bruk.

9. Klikk på OK.

Slik redigerer eller sletter du elementer i blokkeringslisten

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på AntiSpam under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Konfigurer på raden Blokkeringsliste i kategorien Filter.

4. I vinduet Blokkeringsliste velger du elementet du vil arbeide med.

5. Gjør ett av følgende:

• Hvis du ønsker å redigere en oppføring, kan du klikke på Rediger for å åpne dialogboksen Rediger e-postadresse, og deretter klikke på OK.

• Hvis du ønsker å slette en oppføring, klikker du på Fjern.

Når du sletter en oppføring som ble importert, legger Norton AntiSpam den automatisk til på listen Utelatelser fra adressebok.

6. I vinduet Blokkeringsliste klikker du på Bruk.

7. Klikk på OK.

Konfigurere klientintegrering

Om Norton AntiSpam-innstillinger

Identifisere godkjente avsendere

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1084053_N360_Business_CC_2014_no_no