Identifisere godkjente avsendere

Dersom du er sikker på at en e-postadresse eller et domene er trygt, og ikke vil at Norton AntiSpam skal blokkere dem, kan du legge dem til på tillatelseslisten.

Norton AntiSpam importerer automatisk oppføringer i adresseboken og listen over trygge avsendere én gang om dagen, når datamaskinen er inaktiv.

Hvis du legger til et nytt e-postprogram som det er støtte for, kan du når som helst importere adresseboken til tillatelseslisten. Du kan også legge til navn og domener i tillatelseslisten enkeltvis.

Før du importerer adresseboken, må du angi utelatelser fra adresseboken. Norton AntiSpam importerer ikke e-postadresser du legger til på Utelatelser fra adressebok -listen.

Slik importerer du en adressebok

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på AntiSpam under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Konfigurer på raden Tillatelsesliste i kategorien Filter.

4. I vinduet Tillatelsesliste klikker du på Importer.

5. I vinduet Tillatelsesliste klikker du på Bruk.

6. Klikk på OK.

Slik legger du til oppføringer i tillatelseslisten:

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på AntiSpam under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Konfigurer på raden Tillatelsesliste i kategorien Filter.

4. I vinduet Tillatelsesliste klikker du på Legg til.

5. I dialogen Legg til e-postadresse velger du adressetype i rullegardinlisten Adressetype.

Du kan velge ett av følgende alternativer.

• E-post

• Domene

6. Gjør ett av følgende:

• Hvis du legger til en e-postadresse, skriver du inn e-postadressen du vil tillate, og eventuelt navnet på avsenderen.

• Hvis du vil legge til et domenenavn, skriver du adressen til domenet (for eksempel symantec.com) og eventuelt en beskrivelse av domenet.

7. Klikk på OK.

8. I vinduet Tillatelsesliste klikker du på Bruk.

9. Klikk på OK

Slik redigerer eller sletter du elementer i tillatelseslisten

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på AntiSpam under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Konfigurer på raden Tillatelsesliste i kategorien Filter.

4. I vinduet Tillatelsesliste velger du elementet du vil redigere eller slette.

5. Gjør ett av følgende:

• Hvis du ønsker å redigere en oppføring, kan du klikke på Rediger for å åpne dialogboksen Rediger e-postadresse, og deretter klikke på OK.

• Hvis du ønsker å slette en oppføring, klikker du på Fjern.

Når du sletter en oppføring som ble importert, legger Norton AntiSpam den automatisk til på listen Utelatelser fra adressebok.

6. I vinduet Tillatelsesliste klikker du på Bruk.

7. Klikk på OK.

Konfigurere klientintegrering

Identifisere avsendere av spam

Om Norton AntiSpam-innstillinger

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1084016_N360_Business_CC_2014_no_no