Om Norton AntiSpam-innstillinger

Med økningen i bruk av e-post erfarer mange brukere at de mottar store mengder uønsket, kommersiell e-post, kjent som spam. Spam gjør det ikke bare vanskelig å identifisere vanlige e-postmeldinger, men noen spammeldinger inneholder støtende meldinger og bilder.

Norton AntiSpam inneholder flere effektive funksjoner som kan hjelpe til å redusere mengden uønsket e-post.

Med Norton AntiSpam-innstillinger kan du konfigurere følgende:

• E-postklienten Norton AntiSpam skal integreres med

• Listen over tillatte e-postavsendere

• Listen over blokkerte e-postavsendere

• E-postadresser og domener som Norton AntiSpam ikke skal importere til listen over tillatte og blokkerte e-postavsendere

• Sende tilbakemeldinger til Symantec om feilklassifisert e-post

• Filtrere e-post via webforespørsler for å opprettholde effektiviteten til spamoppdagelsesfunksjonen

Du kan konfigurere Norton AntiSpam-innstillinger i følgende kategorier:

Filter

Med alternativene i kategorien Filter kan du konfigurere listen over tillatte og blokkerte e-postavsendere. Du kan også konfigurere alternativet for å filtrere e-poster med filteret for webforespørsler. Du kan angi om du vil rapportere feilsorterte e-poster til Symantec. I tillegg kan du konfigurere Utelatelser fra adressebok -listen.

Klientintegrering

Med alternativene i kategorien Klientintegrering kan du integrere Norton AntiSpam med e-postklientene dine, slik at du slipper å motta uønskede e-postmeldinger. Du kan også angi om du vil vise en kort introduksjon til Norton AntiSpam hver gang du starter e-postprogrammet. I tillegg kan du velge hvilken adressebok du ønsker at Norton AntiSpam skal integreres med.

Konfigurere klientintegrering

Stille inn Utelatelser fra adressebok

Identifisere avsendere av spam

Identifisere godkjente avsendere

Om verktøylinjen i e-postprogrammet

Konfigurere alternativet Tilbakemelding

Om webforespørsel

Om Norton 360 Online-innstillinger

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1083996_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 01/11/2011