Om Norton AntiSpam

Med Norton AntiSpam kan du sortere e-post du mottar i e-postprogrammene dine i spam-meldinger og legitim e-post. Den filtrerer legitim e-post til Innboks-mappen og spam-meldinger til spammappen eller mappen for Norton AntiSpam.

Norton AntiSpam bruker spam-filterteknologi i bedriftsklassen fra Symantec til å skille spam-meldinger fra legitim e-post. Norton AntiSpam bruker en leveringsmekanisme som fungerer i sanntid, og filtrerer e-post ved bruk av ulike lokale filtre på forskjellige nivåer. De lokale filtrene klassifiserer e-post som spam eller legitim. Hvis de lokale filtrene klassifiserer e-posten som legitim, vil Norton AntiSpam samle informasjon som signatur og URL-hasher fra e-posten. Norton AntiSpam sender deretter denne informasjonen til Symantecs webserver for videre analyse.

Når e-posten er klassifisert som spam, endrer Norton AntiSpam emnet i e-posten og sender den til din e-postklient. E-postklienten oppdager endringen i emnet og flytter den til Søppel-mappen eller mappen Norton AntiSpam.

De lokale filtrene i Norton AntiSpam bruker hvitelister, svartelister og en patentert filtreringsteknologi for å avgjøre om en e-post er spam eller ikke. Det er viktig at LiveUpdate får laste ned definisjonsoppdateringer for antispam til Norton AntiSpam med jevne mellomrom, slik at filtrene holdes oppdaterte. Oppdateringene inneholder signaturinformasjon om spam og genuine e-poster. De inneholder også nye regler som Symantec har opprettet for spam-filtrering.

Norton AntiSpam bruker forhåndsdefinerte e-postregler samt de brukerdefinerte tillatelseslistene og blokkeringslistene til å utføre søk i e-post. E-post godkjennes hvis avsenderen er på listen over tillatte e-postavsendere, og blokkeres hvis avsenderen er på listen over blokkerte e-postavsendere.

Norton AntiSpam importerer også automatisk adresselisten fra støttede e-postprogram. Dette gjøres ved første integrering. Dette hjelper deg med å holde listen over tillatte og blokkerte avsendere av e-post synkronisert med din nåværende adresseliste. Når Norton AntiSpam importerer adresser fra Outlook eller Windows , importeres også adressene på listene med trygge og blokkerte avsendere.

Hvis du slår av Norton AntiSpam, blir du mer utsatt for å motta uønskede e-postmeldinger. Sørg alltid for at Norton AntiSpam er slått på. På denne måten beskyttes e-postklienten mot uønsket e-post.

Du kan se all AntiSpam-statistikk i kategorien AntiSpam i vinduet Sikkerhetslogg.

Om Norton AntiSpam-innstillinger

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1083880_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 11/04/2011