Slå spamfiltrering av eller på

Med økningen i bruk av e-post erfarer mange brukere at de mottar et stort antall uønsket, kommersiell e-post kjent som spam. Spam gjør det ikke bare vanskelig å identifisere vanlige e-postmeldinger, noen spammeldinger inneholder støtende meldinger og bilder.

Du kan bruke spamfilteret til å få kontroll over disse spammeldingene. Som standard vil beskyttelse mot spam være aktiv. Hvis du av en eller annen grunn ønsker å deaktivere den, kan du slå den av i selve programmet.

Hvis du slår av Norton AntiSpam økes risikoen for å motta uoppfordrede e-postmeldinger.

Slå spamfiltrering av eller på

1. I Norton-produktets hovedvindu, klikk på Innstillinger.

2. Klikk på AntiSpam under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Gå til fanen Filter, raden AntiSpam, og flytt På-/Av- bryteren til Av eller .

4. Hvis du slår spamfiltrering av, gjør du følgende:

• I vinduet Sikkerhetsforespørsel, i rullegardinmenyen Velg varighet, velger du hvor lenge du vil skru av spamfiltrering.

5. Klikk på Bruk.

6. Klikk på OK.

7. Klikk på Lukk i Innstillinger -vinduet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1083859_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016