Om spamfiltreringsfunksjoner

Med økningen i bruk av e-post erfarer mange brukere at de mottar store mengder uønsket, kommersiell e-post, kjent som spam. Spam gjør det ikke bare vanskelig å identifisere vanlige e-postmeldinger, men noen spammeldinger inneholder støtende meldinger og bilder.

Norton 360 Online har flere effektive funksjoner som kan hjelpe med å redusere mengden uønsket e-post.

Integrering med e-postprogrammer

Legger til alternativer på verktøylinjen i støttede e-postprogrammer.

Om verktøylinjen i e-postprogrammet

Tillatelses- og blokkeringslister

• Bruker en brukerdefinert adresseliste til å gjøre søk i e-post raskere.

• Godkjenner alle e-postmeldinger fra avsendere på tillatelseslisten.

• Behandler alle e-postmeldinger fra avsendere på blokkeringslisten som spam.

• Tillater og blokkerer e-post fra hele domener, samt fra individuelle e-postadresser.

Om Norton AntiSpam-innstillinger

Automatisk import av adresser

Importerer automatisk lister over adresser fra støttede e-postprogrammer, for å synkronisere listen over tillatte og blokkerte e-postavsendere.

Identifisere godkjente avsendere

Webforespørsel

Med denne funksjonen kan du foreta spørringer i Symantec Web-servere for å filtrere e-post-spam som de lokale filtrene anser som legitime.

Om webforespørsel

Automatisk oppdatering av spamdefinisjoner

Oppdaterer kopier av Symantecs spamdefinisjonsfiler automatisk.

Om Norton AntiSpam

Konfigurere klientintegrering

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1083847_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 06/04/2011