Meldingen «Vi kan ikke avinstallere Norton Security på denne maskinvaren» på Mac-en

Hvis du vil installere Norton for Mac 7.x, må du ha Mac OS 10.7.5 eller nyere (kun 64-biters). Hvis du installerer det på en 32-biters versjon av Mac OS , mislykkes installasjonen med denne feilmeldingen.

Hvis du har 64-biters versjon av Mac OS X og fortsatt får denne feilmeldingen, kan du laste ned og kjøre verktøyet RemoveSymantecMacFiles. Deretter installerer du Norton Security.

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle mappene som opprettes av Norton-installasjonsprogrammer, samt alle filer i disse mappene. Du vil miste alle filene i disse mappene, inkludert filer du har opprettet selv.

Kjøre RemoveSymantecMacFiles

1. Last ned filen RemoveSymantecMacFiles.zip.

2. Dobbeltklikk på RemoveSymantecMacFiles.zip -filen du lastet ned.

Filen pakkes ut.

3. Åpne RemoveSymantecMacFiles -mappen.

4. Dobbeltklikk på RemoveSymantecMacFiles.command -filen.

Du må være logge på Mac-maskinen din med en passordbeskyttet administratorkonto for å kunne kjøre dette verktøyet.

5. Klikk på Åpne i Advarsel-dialogboksen for programmet.

Filen RemoveSymantecMacFiles.command startes i Terminal-programmet.

6. Skriv inn administratorpassordet for Mac OS X, og trykk på enter.

Ingen tegn vil vises når du skriver inn passordet.

7. Gjør ett av følgende:

• Hvis du vil fjerne alle Symantec-filer og -mapper, taster du 1.

• Hvis du vil avslutte RemoveSymantecMacFiles uten å fjerne noen filer, taster du 2.

8. Trykk på enter.

9. Før du starter datamaskinen på nytt, lagrer du alt arbeidet og lukker åpne programmer. Tast deretter inn y og trykk på enter.

Når datamaskinen har startet på nytt, kan du prøve å installere Norton-produktet på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v108096117_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 10/09/2017