Norton og Windows 10

Norton vil ikke fungere på Windows 10 så lenge du har den nyeste versjonen installert. For å kontrollere at du har installert den nyeste versjonen, går du til Norton oppdateringssenter.

Hvis du har mottatt Norton-produktet fra tjenesteleverandøren, bør du lese Installere Norton fra tjenesteleverandøren.

Hvis du har andre spørsmål relatert til Norton-produktet ditt i Windows 10, kan du spørre ekspertene på Norton-fellesskapet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v107701320_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 22/08/2017