Norton og Windows 10

Norton-produktet ditt vil fungere på Windows 10, så lenge du har den nyeste versjonen installert. For å sikre at du har installert den nyeste versjonen tilgjengelig for Norton-produktet ditt, besøk Norton oppdateringssenter.

Dersom du har mottatt Norton-produktet fra tjenesteleverandøren din, bør du lese Jeg vil installere Norton-produktet fra tjenesteleverandøren min.

Hvis du har andre spørsmål relatert til Norton-produktet ditt i Windows 10, kan du spørre ekspertene på Norton-fellesskapet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v107701320_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 10/04/2017