Melding: Du er utsatt for risiko. Datamaskinen må gjennomsøkes etter virus og spionprogrammer»

Denne meldingen kan vises av flere grunner, og blir ikke nødvendigvis borte når du klikker på Reparer nå i Norton. Last ned og kjør reparasjonsverktøyet for å løse dette problemet. Hvis du fremdeles ikke kan kjøre et søk, må du avinstallere og reinstallere produktet ved bruk av verktøyet Norton Removal and Reinstall.

Windows XP-brukere hopper over til trinn 2 og kjører verktøyet Norton Remove and Reinstall.

TRINN 1

Last ned og kjør reparasjonsverktøyet

1. Last ned reparasjonsverktøyet.

Lagre filen på skrivebordet i Windows.

2. Dobbeltklikk på filen NortonOnlineBackup.exe på skrivebordet.

Ved å kjøre verktøyet, aksepterer du Brukeravtalen.

3. Start datamaskinen på nytt.

4. Når du har startet datamaskinen på nytt, kjører du et hurtigsøk.

Dersom problemet ikke er løst, gå til trinn 2.

TRINN 2

Last ned og kjør Norton Remove and Reinstall-verktøyet

Hvis du har Norton Family installert, må du avinstallere det før du kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

1. Last ned Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger-vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

5. Klikk på Fjern og installer på nytt.

Du ser eventuelt Fjern -knappen hvis du kjøpte Norton fra tjenesteleverandøren.

6. Klikk på Fortsett eller Fjern.

7. Klikk på Start på nytt nå.

Når datamaskinen starter på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton på nytt.

Mange Norton-brukere har delt deres løsning for dette problemet i vårt fellesskap. Se løsninger fra brukere om Norton-skjermer " Du er risikoutsatt" i Norton-fellesskapet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v107431887_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 03/09/2017