Melding: Du er utsatt for risiko. Datamaskinen må gjennomsøkes etter virus og spionprogrammer»

Denne meldingen kan vises av flere grunner, og blir ikke nødvendigvis borte når du klikker på Reparer nå i Norton.

Windows XP-brukere går direkte til trinn 3 og kjører verktøyet Norton Remove and Reinstall.

TRINN 1

Kjør Reparer nå

1. Når du ser dette varselet i produktet, klikker du på Reparer nå.

Avhengig av sikkerhetsstatusen til datamaskinen, vil Norton forsøke å slå på funksjonen som er deaktivert, eller prøve å oppdatere definisjonene, eller kjøre et søk. Hvis abonnementet ditt er utløpt, blir du bedt om å fornye abonnementet.

2. Start datamaskinen på nytt.

TRINN 2

Kjør Hurtigsøk

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Klikk på Sikkerhet og deretter på Søk i hovedvinduet.

3. I Søk -vinduet, velg Hurtigsøk, og klikk på Kjør.

4. Klikk på Avslutt når søket er ferdig.

Dersom problemet ikke er løst, gå til trinn 3.

TRINN 3

Last ned og kjør Norton Remove and Reinstall-verktøyet

Hvis du har Norton Family installert, må du avinstallere det før du kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

1. Last ned verktøyet Norton Remove and Reinstall.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger-vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

5. Klikk på Fjern og installer på nytt.

Du ser eventuelt Fjern -knappen hvis du kjøpte Norton fra tjenesteleverandøren.

6. Klikk på Fortsett eller Fjern.

7. Klikk på Start på nytt nå.

Når datamaskinen starter på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton på nytt.

Mange Norton-brukere har delt deres løsning for dette problemet i vårt fellesskap. Se løsninger fra brukere om Norton-skjermer " Du er risikoutsatt" i Norton-fellesskapet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v107431887
Operativsystem: Windows
Sist endret: 19/11/2019