Melding: «Kunne ikke legge Mac-maskinen til Norton Management-kontoen» når jeg lastet ned Norton-produktet fra Norton Management-portalen

Du kan få denne meldingen når du prøver å laste ned Norton-produktet fra Norton Management-portalen, og Norton Management-klienten for Mac er lastet ned på maskinen. Når du installerer Norton Management-klienten, prøver den å binde Mac-maskinen til Norton Management-kontoen din, og så laste ned Norton-produktet. Den mislykkes derimot i å binde Mac-maskinen til den og viser denne feilmeldingen.

Du må laste ned og installere Norton-produktet på nytt for å løse dette problemet.

Norton Internet Security 5 og Norton AntiVirus 12 for Mac er designet slik at de ikke kan administreres ekstern gjennom Norton Management-portalen.

Last ned og installer Norton-produktet

1. Avhengig av Norton-produktet, laster du ned installasjonsfilen:

2. Dobbeltklikk på filen du lastet ned.

Diskbildet er montert.

3. Dobbeltklikk på ikonet til Norton Product Installer.

4. Fullfør installeringen ved å følge instruksjonene på skjermen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v107309711_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 06/01/2016