Nortons hjemmeside

Hvorfor viser nettleserens standard startside Nortons hjemmeside?

Standard startside og nye faner i nettleseren har endret seg da du samtykket til å sette Nortons hjemmeside som standard startside. Under installeringen av Norton, ble du spurt om å legge til Norton-verktøylinjen og Norton Safe Search-boksen i nettleseren. I tillegg ble du spurt om å sette Nortons hjemmeside som startside i nettleseren.

Nortons hjemmeside gir deg en bedre søkeopplevelse på nettet. Den bruker Norton Safe Search funksjonen til å generere søkeresultatene. Når du søker på Internett ved hjelp av Norton Safe Search, bruker den Ask.com til å generere søkeresultatene. Norton Safe Search oppgir webområdesikkerhet og Norton-rangering for hvert av søkeresultatene. Den rangerer søkeresultatene basert på webområdesikkerhet og Norton-rangering.

Den bruker Norton Safe Search-funksjonen for å gi deg søkeforslag når du har skrevet inn noen få bokstaver av søkebegrepet.

Nortons hjemmeside støttes i følgende nettlesere:

• Internet Explorer (versjon 8.0 eller nyere)

• Firefox (nyeste versjon og de to foregående)

• Chrome (nyeste versjon)

• Safari (kun på Mac-datamaskiner)

Du kan bruke Norton Safe Search, selv etter at du har deaktivert Identity Safe-funksjonen til Norton.

Hvis du ikke vil ha Nortons hjemmeside til å være standard startside, trykk deg igjennom delene under for å finne ut hvordan du endrer startside og innstillinger for nye faner i nettleseren.

Hvordan deaktiverer jeg Nortons hjemmeside?

1. Åpne nettleseren.

2. På Norton-verktøylinjen klikker du på ikonet for innstillinger (...).

3. I menyen som dukker opp flytter du bryteren ved siden av Norton Hjemmeside til Av.

Norton Safe Search-funksjonen er kun tilgjengelig i enkelte regioner, inkludert Australia, Belgia, Brasil, Canada, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Italia, Japan, Nederland, Norge, Spania, Sverige, Sveits, USA og Storbritannia.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v107184509_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/09/2016