Norton Mobile Security ber meg om å dele plasseringsinformasjon når jeg starter den på iOS-enheten

Hvis du har installert Norton Mobile Security på en iOS-enhet som kjører iOS 7.x eller nyere, kan du bli bedt om å dele enhetens plassering når appen startes. Norton Mobile Security krever plasseringsinformasjon for å forsikre at enheten er konfigurert skikkelig, slik at Anti-Theft-funksjonen virker. Plasseringsdataene vil ikke brukes andre steder og vil ikke bli offentliggjort.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v107169598_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: iOS 7.x, iOS 6.x, iOS 5.x
Sist endret: 29/01/2015