Abonnement

Du må ha et aktiv abonnement på Norton Security Online for å motta produktfunksjoner og beskyttelsesoppdateringer fra Symantec. De nyeste beskyttelsesoppdateringene og beskyttelsesfunksjonene fortsetter å holde deg trygg i forhold til nye trusler.

Abonnementet på Norton Security Online kan bli avbrutt:

• Hvis du avslutter abonnementet med tjenesteleverandøren - Du får Norton Security Online som et tilbud fra tjenesteleverandøren. Så abonnementet ditt avsluttes hvis du avbryter avtalen med tjenesteleverandøren din. Du vil ikke ha tilgang til produktets funksjoner, og enheten er sårbar for virus og risikoer.

• Hvis du overfører en lisens til en annen enhet (enkeltlisens) - Hvis du overfører en lisens, vil enheten lisensen ble fjernet fra ikke lenger være beskyttet.

• Hvis tjenesteleverandøren avbryter abonnementet ditt - tjenesteleverandøren kan avbryte abonnementet ditt på grunn av utestående regninger eller andre problemer. Abonnementet skal fortsette automatisk så snart disse problemene er løst.

Du kan bruke følgende alternativer for å hjelpe deg å løse problemer med abonnementet:

Hjelp meg å forbli beskyttet (Anbefalt)

Lar deg kjøpe produktet.

Kontakt tjenesteleverandøren

Lar deg kontakte tjenesteleverandøren for å oppklare abonnementsproblemene.

Aktiver tjenesten på nytt - jeg har løst problemet

Lar deg løse problemet automatisk.

Løse vanlige problemer med ditt abonnement

• Jeg har ikke avbrutt abonnementet, men ser fortsatt meldingen om at abonnementet er avbrutt.

Hvis du har løst abonnementsproblemene og fremdeles ser avbruddsmeldingen, klikk på Kontakt tjenesteleverandøren fra Abonnement -vinduet. Hvis du fremdeles har problemer, klikk Aktiver tjenesten på nytt - jeg har løst problemet fra Abonnement -vinduet.

Relaterte løsninger

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1061821_ns_sos_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/03/2017