Abonnement

Du må ha et aktiv abonnement på Norton Security Online for å motta produktfunksjoner og beskyttelsesoppdateringer fra Symantec. De nyeste beskyttelsesoppdateringene og beskyttelsesfunksjonene fortsetter å holde deg trygg i forhold til nye trusler.

Abonnementet på Norton Security Online kan avsluttes:

• Hvis du avslutter abonnementet med tjenesteleverandøren - Du får Norton Security Online som et tilbud fra tjenesteleverandøren. Abonnementet avsluttes hvis du avbryter avtalen med tjenesteleverandøren. Du har ikke tilgang til produktets funksjoner, og enheten er sårbar for virus og risikoer.

• Hvis du overfører en lisens til en annen enhet (en lisensiert enhet) - Hvis du overfører en lisens, beskyttes ikke lenger enheten lisensen ble fjernet fra.

• Hvis tjenesteleverandøren avslutter abonnementet - tjenesteleverandøren kan avslutte abonnementet på grunn av utestående regninger eller andre problemer. Abonnementet fortsetter som regel automatisk så snart disse problemene er løst.

Du kan bruke følgende alternativer for å løse problemer med abonnementet:

Hjelp meg å forbli beskyttet (Anbefalt)

Lar deg kjøpe produktet.

Kontakt tjenesteleverandøren

Lar deg kontakte tjenesteleverandøren for å løse abonnementsproblemene.

Aktiver tjenesten på nytt - jeg har løst problemet

Lar deg løse problemet automatisk.

Løse vanlige problemer med ditt abonnement

• Jeg har ikke avsluttet abonnementet, men ser fortsatt meldingen om at abonnementet er avsluttet.

Hvis du har løst abonnementsproblemene og fremdeles ser avslutningsmeldingen, klikker du på Kontakt tjenesteleverandøren fra Abonnement -vinduet. Hvis du fremdeles har problemer, klikker du på Aktiver tjenesten på nytt - jeg har løst problemet fra Abonnement -vinduet.

Relaterte løsninger

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v1061821_ns_sos_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 06/04/2018