Holde beskyttelsen oppdatert

Norton-produktet trenger de nyeste oppdateringene for å kunne beskytte deg mot de nyeste truslene. Beskyttelsesoppdateringer er tilgjengelige så lenge du opprettholder et gyldig abonnement for Norton-produktet. Dette inneholder informasjon som gjør at Norton-produktet kan oppdage og advare deg mot et bestemt virus eller en sikkerhetstrussel. LiveUpdate kan også oppgradere produktet med en ny funksjon og forbedre produktets ytelse.

Norton-produktet viser datoen det sist mottok beskyttelsesoppdateringer. Vi anbefaler at du alltid har alternativet Automatisk LiveUpdate skrudd på. Slik kan LiveUpdate se etter og laste ned nye beskyttelsesoppdateringer hver time, så lenge du er koblet til Internett. Så Norton-produktet ditt oppdaterer seg på egenhånd. Hvis det går lang tid uten at du kobler til Internett eller du har skrudd av alternativet Automatisk LiveUpdate må du jevnlig kjøre LiveUpdate manuelt for å få beskyttelsesoppdateringene.

Hvis produktet utløper, slås alle sikkerhetsfunksjonene av, og du vil ikke motta oppdateringer. Du må fornye abonnementet øyeblikkelig for å beholde beskyttelsen.

Sjekke datoen for den siste beskyttelsesoppdateringen

1. Klikk på Sikkerhet i Norton-produktets hovedvindu.

2. Under statusindikatoren for sikkerhet, kontroller datoen ved siden av Beskyttelsesoppdateringer.

3. Hvis datoen er eldre enn om en dag eller to, kjør LiveUpdate straks.

Kjøre LiveUpdate manuelt

1. Dobbeltklikk på Sikkerhet og deretter på LiveUpdate i hovedvinduet til Norton-produktet.

2. Når LiveUpdate er ferdig, klikker du på OK i vinduet Norton LiveUpdate.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1061821_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/03/2017