Om å holde beskyttelsen oppdatert

Definisjonsoppdateringer er tilgjengelige så lenge du opprettholder en aktiv produktstatus. Måtene du kan skaffe deg produktet og vedlikeholde statusen på, er følgende:

Hvis du kjøpte en abonnementsversjon av produktet

Produktet omfatter et tidsbegrenset abonnement på definisjonsoppdateringer fra Symantec. Når abonnementet er i ferd med å utløpe, blir du bedt om å fornye det. Følg instruksjonene på skjermen for å fornye abonnementet.

Når produktet er utløpt, slås alle sikkerhetsfunksjonene av, og du mottar ikke noen oppdateringer. Hvis du ikke fornyer produktet, er datamaskinen ikke lenger beskyttet mot sikkerhetstrusler. LiveUpdate fortsetter å se etter oppdateringer selv om produktet har utløpt, men du må fornye produktet for at alle sikkerhetsfunksjonene skal være aktive.

Hvis du kjøpte et produkt som en tjeneste eller det var installert på datamaskinen

Hvis du ikke aktiverer tjenesten eller fornyer abonnementet, kan du ikke hente oppdateringer av noe slag, og programvaren vil ikke lenger fungere.

Hvis du mottar denne tjenesten gjennom din tjenesteleverandør

Produktstatusen er alltid aktiv så lenge sikkerhetstjenesten er aktiv hos tjenesteleverandøren.

Hvis sikkerhetstjenesten ikke er aktiv, kan du ikke hente oppdateringer av noe slag fra Symantec, og programvaren vil ikke lenger fungere.

Om LiveUpdate

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1061821_N360_Business_CC_2014_no_no