Slå Automatisk LiveUpdate av og på

Automatisk LiveUpdate sørger for at Norton-beskyttelsen din alltid er oppdatert. Hvis du slår av dette alternativet, må du kjøre LiveUpdate manuelt med jevne mellomrom. Som standard er Automatisk LiveUpdate satt til på. Vi anbefaler på det sterkeste at du har LiveUpdate aktivert.

Hvis du har en ISDN-ruter som er stilt inn slik at den kobler seg til Internett automatisk, kan tilkoblingsavgift og tellerskritt påløpe hver gang. Hvis du ikke ønsker dette oppsettet, kan du slå av automatisk tilkobling for ISDN-ruteren, eller slå av Automatisk LiveUpdate.

Slå Automatisk LiveUpdate av og på

1. I Norton-produktets hovedvindu, klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Antivirus i Innstillinger -vinduet.

3. I vinduet for AntiVirus -innstillinger, trykker du på Oppdateringer -fanen.

4. Flytt På/av -bryteren til eller Av i raden Automatisk LiveUpdate.

5. Klikk på Bruk.

6. Hvis du blir bedt om det, velger du tidsperioden som skal utløpe før funksjonen LiveUpdate slås av, og klikker på OK.

7. Klikk på Lukk i Innstillinger -vinduet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v1061736_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 15/03/2018