Slå Automatisk LiveUpdate av eller på

Du kan la LiveUpdate søke etter beskyttelsesoppdateringer automatisk ved å skru på valget Automatisk LiveUpdate. Så Norton-produktet ditt oppdaterer seg på egenhånd. Hvis du skrur av dette valget må du jevnlig kjøre LiveUpdate manuelt for å få beskyttelsesoppdateringene.

Du kan:

Hvis du er tilkoblet Internett, vil LiveUpdate automatisk laste ned beskyttelsesoppdateringer hver time. Hvis du har en ISDN-ruter som er stilt inn slik at den kobler seg til Internett automatisk, kan tilkoblingsavgift og tellerskritt påløpe hver gang. Hvis du ikke ønsker dette oppsettet, kan du slå av automatisk tilkobling for ISDN-ruteren, eller slå av Automatisk LiveUpdate. Du kan også definere mengden båndbredde som Norton-produktet kan bruke med alternativet Kunnskap om nettverkskostnader.

Slik slår du av automatisk LiveUpdate fra Hurtigkontroller

1. Klikk på Innstillinger i Norton-produktets hovedvindu.

2. Under Hurtigkontroller i vinduet Innstillinger gjør du ett av følgende:

• For å skru av Automatisk LiveUpdate, fjern avkrysningen for Automatisk LiveUpdate, i rullegardinlisten Velg varighet velger du hvor lenge du vil ha Automatisk LiveUpdate skrudd av, og klikker på OK.

• Hvis du vil slå på automatisk LiveUpdate, merker du av for Automatisk LiveUpdate.

Konfigurer Automatisk LiveUpdate fra Innstillinger :

1. Klikk på Innstillinger i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Antivirus under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. I vinduet for AntiVirus -innstillinger, trykker du på Oppdateringer -fanen.

4. Flytt På/av -bryteren til eller Av i raden Automatisk LiveUpdate.

5. Klikk på Bruk.

6. Hvis du blir bedt om det, velger du tidsperioden som skal utløpe før funksjonen LiveUpdate slås av, og klikker på OK.

7. Klikk på Lukk i Innstillinger -vinduet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1061736_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/03/2017