Slå automatisk LiveUpdate av eller på

Hvis du slår på alternativet Automatisk LiveUpdate, kan LiveUpdate søke etter definisjonsoppdateringer og produktoppdateringer automatisk og etter en fast tidsplan. Du kan også kjøre LiveUpdate manuelt når alternativet Automatisk LiveUpdate er aktivert. Du må imidlertid kjøre LiveUpdate manuelt for å hente oppdateringer hvis du har deaktivert automatisk LiveUpdate.

Du får tilgang til alternativet Automatisk LiveUpdate ved å gå til hovedvinduet i Norton Business Suite og klikke på Innstillinger > Antivirus > Antispionprogram og oppdateringer. Du kan også slå det av og på via alternativet Automatisk LiveUpdate under Hurtigkontroller i vinduet Innstillinger.

Hvis du er koblet til Internett, laster automatisk LiveUpdate ned produktoppdateringer og definisjonsoppdateringer hver time. Hvis du har en ISDN-ruter som er stilt inn slik at den kobler seg til Internett automatisk, kan tilkoblingsavgift og tellerskritt påløpe hver gang. Hvis du ikke ønsker dette oppsettet, kan du slå av automatisk tilkobling for ISDN-ruteren, eller slå av Automatisk LiveUpdate. Du kan også definere hvor mye båndbredde Norton Business Suite kan bruke på nettverket, ved hjelp av alternativet Kunnskap om nettverkskostnader.

Slik slår du på automatisk LiveUpdate fra Hurtigkontroller :

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Merk av for Automatisk LiveUpdate under Hurtigkontroller i vinduet Innstillinger.

Slik slår du av automatisk LiveUpdate fra Hurtigkontroller :

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Fjern avmerkingen for Automatisk LiveUpdate under Hurtigkontroller i vinduet Innstillinger.

3. I rullegardinlisten Velg varighet velger du hvor lenge automatisk LiveUpdate skal være deaktivert, og klikker deretter på OK.

Om LiveUpdate

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1061736_N360_Business_CC_2014_no_no