Norton-beskyttelsesoppdateringer

Beskyttelsesoppdateringer er filer som holder Norton-produktet ditt oppdatert med den nyeste antitrusselteknologien. Nye virus og trusler kan forekomme daglig, så du bør passe på at du har den nyeste versjonen av Norton og det mest oppdaterte beskyttelsesinnholdet for å beskytte enheten mot de nyeste truslene. Hvis du har et gyldig abonnement, bruker Norton LiveUpdate-teknologi for å få tak i disse oppdateringene automatisk ved å kontakte Symantec-serveren regelmessig.

Oppdateringene inkluderer program- og definisjonsoppdateringer. Programoppdateringer er mindre forbedringer av det installerte Norton-produktet. Disse er forskjellige fra produktoppgraderinger, som er nye versjoner av fullstendige produkter. Programoppdateringer opprettes vanligvis for å utvide operativsystem- eller maskinvare-kompatibilitet, justere problemer med ytelsen eller løse programfeil. Programoppdateringer utgis når det er nødvendig.

Noen beskyttelsesoppdateringer aktiveres ikke før du starter maskinen på nytt for å fullføre oppdateringsprosessen.

Definisjonsoppdateringer er de filene som holder deg beskyttet mot virus og nye trusler. Definisjonsoppdateringene inneholder følgende:

• Virusdefinisjoner - Identifiserer virusene som angriper systemet ditt.

• Forhåndsdefinerte regler for brannmur - Kontrollerer nettverkstilgang for programmer på enheten. Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i Norton AntiVirus.

• Signaturer for inntrengingsforhindring - identifiserer uautorisert tilgangsforsøk på enheten din.

• Symantec filer for definisjon av søppelpost - identifiserer søppelposten i e-poster som du mottar.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1061673_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/03/2017