Om program- og definisjonsoppdateringer

LiveUpdate henter program- og definisjonsoppdateringer til datamaskinen ved å bruke Internett-tilkoblingen.

Programoppdateringer er mindre forbedringer av installerte produkter. Disse er forskjellige fra produktoppgraderinger, som er nye versjoner av fullstendige produkter. Programoppdateringer opprettes vanligvis for å utvide operativsystem- eller maskinvare-kompatibilitet, justere problemer med ytelsen eller løse programfeil. Programoppdateringer utgis når det er nødvendig.

Noen programoppdateringer krever at du starter datamaskinen på nytt etter installeringen.

Med LiveUpdate automatiseres prosessen med å laste ned og installere programoppdateringer. LiveUpdate finner og henter filer fra et webområde, installerer filene og sletter deretter de gamle filene og de nedlastede definisjonene fra den midlertidige mappen etter at oppdateringene er behandlet.

Definisjonsoppdateringer er filer som holder Symantec-produktene dine oppdatert med den nyeste antitrusselteknologien fra Symantec. Hvilke definisjonsoppdateringer du mottar, avhenger av hvilket produkt du bruker.

Dette er de typene av definisjonsoppdateringer som Symantec-produkter mottar:

Norton AntiVirus, Norton AntiVirus Online

Brukerne av disse produktene mottar de nyeste virusdefinisjonene fra Symantec. Disse oppdateringene beskytter datamaskinen mot alle typer sikkerhetstrusler.

Norton Internet Security, Norton Internet Security Online

I tillegg til oppdateringene for beskyttelse mot virus og sikkerhetsrisikoer, får brukere av disse produktene også definisjonsoppdateringer for sikkerhetsbeskyttelse. Når det gjelder produkter med beskyttelse mot nettfisking, får brukerne definisjonsoppdateringer for dette.

Oppdateringer av sikkerhetsdefinisjonene inneholder Symantecs nyeste forhåndsdefinerte brannmurregler, oppdaterte lister over programmer som bruker Internett, signaturer til bruk med Inntrengingsforhindring samt Symantecs spamdefinisjonsfiler. Disse listene brukes til å identifisere uautoriserte forsøk på å få tilgang til datamaskinen.

Norton 360, Norton 360 Online

Brukerne av disse produktene mottar de nyeste virusdefinisjonene fra Symantec. Disse oppdateringene beskytter datamaskinen mot alle typer sikkerhetstrusler.

I tillegg får brukere av disse produktene spamdefinisjonsfiler og definisjonsoppdateringer for beskyttelse mot nettfisking fra Symantec.

Norton Security Suite, Norton Business Suite

Brukerne av disse produktene mottar de nyeste virusdefinisjonene fra Symantec. Disse oppdateringene beskytter datamaskinen mot alle typer sikkerhetstrusler.

I tillegg får brukere av disse produktene spamdefinisjonsfiler og definisjonsoppdateringer for beskyttelse mot nettfisking fra Symantec.

Om å holde beskyttelsen oppdatert

Om LiveUpdate

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1061673_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 05/04/2011