Meldingen «Beklager. Vi kan ikke laste ned støttepakkene ...» på Mac-en

Du ser kanskje også en av følgende feil når du installerer ditt Norton-produkt for Mac:

• "Fant ikke den forventede grunnpakken for dette produktet. Ta kontakt med brukerstøtte.»

• "Vi kunne ikke laste ned støttepakkene. Kontroller Internett-forbindelsen og prøv igjen."

Dette problemet kan oppstå hvis Norton-installasjonsprogrammet ikke kan kobles til Internett. Start nettleseren og sørg for at du har tilgang til alle nettsider for å sjekke Internett-forbindelsen på din Mac.

Hvis problemet vedvarer, kjør Disk Utility på din Mac for å verifisere og reparere Mac OS X-disker og tillatelsesproblemer.

TRINN 1

Kjør Diskverktøy

1. I programmenyen klikker du på og velger Utilities.

2. I Utilities -vinduet dobbeltklikker du på Disk Utility.

3. I Disk Utility -vinduet, i venstre rute, velger du oppstartsdisken Macintosh HD.

Kun en oppstartsdisk kan verifiseres og repareres filtillatelsesproblemer. Ikke velg kjernelagringsdisken, den viser ikke antallet mapper og filer på bunnen av vinduet.

4. Klikk på Reparer disktillatelser.

Avhengig av antallet filer som sjekkes for tillatelser, kan reparering av disktillatelser eller -prosesser ta litt tid.

5. Når reparasjonen av tillatelser er fullført, avslutter du alle programmer og starter Mac-maskinen på nytt.

TRINN 2

Installer Norton

1. Logg på Norton.

2. Hvis du ikke er logget på Norton allerede, vil du bli bedt om å logge på. Angi e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og klikk på Logg inn.

Hvis du ikke har en Norton-konto, klikker du på Opprett konto og fullfører registreringsprosessen.

3. I Installasjon av Norton -vinduet klikker du på Last ned Norton.

4. Klikk på Godta og last ned.

5. Klikk på OK for å lagre og åpne Setup.zip-filen.

6. Dobbeltklikk på Nortons installasjonsprogram når nedlastingen er ferdig.

7. Klikk på Godta og Installer for å starte installasjonen.

8. Fullfør installeringen ved å følge instruksjonene på skjermen.

9. Klikk på Fortsett når LiveUpdate er ferdig med å installere oppdateringer.

10. I vinduet som sier at installasjonen var vellykket, klikker du på Start på nytt.

Du må starte datamaskinen på nytt for å fullføre installasjonen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v105503688_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 10/09/2017