Løse problemer med åpning av Norton for Mac

For å løse dette problemet lukker du alle åpne programmer og starter Mac på nytt.

Hvis problemet fortsetter når du starter Mac-en på nytt, må du avinstallere Norton ved hjelp av RemoveSymantecMacFiles-verktøyet og deretter installere det på nytt.

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle mapper som er opprettet av installasjonsprogrammene for Norton, og alle filer i disse mappene, inkludert de du har opprettet selv.

TRINN 1

Kjøre verktøyet RemoveSymantecMacFiles

1. Last ned filen RemoveSymantecMacFiles.zip.

2. Klikk på Finder -ikonet i Dock for å åpne Finder.

3. I menylinjen klikker du på > Nedlastinger for å gå til Nedlastinger -mappen.

4. Gjør ett av følgende:

• Hvis du lastet ned filen med Safari-nettleseren, åpne RemoveSymantecMacFiles -mappen.

• Hvis du lastet ned filen med Mozilla Firefox- eller Google Chrome-nettlesere, dobbeltklikker du RemoveSymantecMacFiles.zip -filen for å utvide den, og åpner deretter RemoveSymantecMacFiles -mappen.

5. I mappen RemoveSymantecMacFiles kontrollklikker du på RemoveSymantecMacFiles.command -filen og klikker så på Åpne med > Terminal (standard).

Hvis du vil kjøre dette verktøyet på Mac-maskinen, må du være pålogget som administrator, og passordet kan ikke være tomt.

6. Hvis du ser en beskjed om at verktøyet kommer fra en uidentifisert utvikler, klikker du Åpne for å fortsette.

7. I vinduet Terminal skriver du inn administratorpassordet og trykker på tilbake.

Ingen tegn vil vises når du skriver inn passordet.

8. Hvis du vil fjerne alle Symantec-filer og -mapper, taster du 1.

Hvis du vil avslutte RemoveSymantecMacFiles uten å fjerne noen filer, taster du 2

9. Trykk på enter.

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle Symantec-filene.

10. Når RemoveSymantecMacFiles-verktøyet er ferdig med å fjerne Symantec-filene, skriver du i Terminal -vinduet y, og trykker på enter for å starte Mac på nytt.

Før du trykker på enter, må du sørge for at du lagrer arbeidet ditt i andre åpne programmer.

TRINN 2

Installer Norton

1. Logg på Norton.

2. Hvis du ikke er logget på Norton allerede, vil du bli bedt om å logge på. Angi e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og klikk på Logg på.

Hvis du ikke har en Norton-konto, klikker du på Opprett konto og fullfører registreringsprosessen.

3. I Installasjon av Norton -vinduet klikker du på Last ned Norton.

4. Klikk på Godta og last ned.

5. Klikk på OK for å lagre og åpne Setup.zip-filen.

6. Dobbeltklikk på Nortons installasjonsprogram når nedlastingen er ferdig.

7. Klikk på Godta og Installer for å starte installasjonen.

8. Fullfør installeringen ved å følge instruksjonene på skjermen.

9. Klikk på Fortsett når LiveUpdate er ferdig med å installere oppdateringer.

10. I vinduet som sier at installasjonen var vellykket, klikker du på Start på nytt.

Du må starte datamaskinen på nytt for å fullføre installasjonen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v105332768_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 17/09/2017