Feil: «Skannefeil» og «Risikoutsatt» på Norton for Mac

Dette problemet løses vanligvis ved å starte Mac på nytt. Lukk alle programmene, og start deretter Mac-en på nytt.

Hvis problemet vedvarer, kjører du LiveUpdate for å oppdatere dine virusdefinisjoner.

TRINN 1

Kjør LiveUpdate

1. I programmenyen klikker du på og velger Programmer.

2. I Programmer -vinduet, dobbeltklikker du på Norton Security.

3. I hovedvinduet til Norton Security, klikker du på LiveUpdate.

Kjør LiveUpdate til det ikke er flere oppdateringer tilgjengelig for Norton-produktet ditt.

TRINN 2

Oppdatere virusdefinisjonene

1. Last ned virusdefinisjonene for Norton-produktet manuelt.

Filen nis6avdefinitions.pkg lagres automatisk til Nedlastinger -mappen.

2. Dobbeltklikk på filen du lastet ned.

3. Følg instruksjonene på skjermen for å installere virusdefinisjonene.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v105297195_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 03/07/2017