Feil: «Skannefeil» og «Risikoutsatt» på Norton for Mac

Du fikser dette problemet ved å kjøre LiveUpdate, og så starte Mac-en på nytt. Hvis problemet vedvarer, oppdaterer du virusdefinisjonene manuelt.

TRINN 1

Kjør LiveUpdate

1. I programmenyen klikker du på og velger Programmer.

2. I Programmer -vinduet, dobbeltklikker du på Norton Security.

3. I hovedvinduet til Norton Security, klikker du på LiveUpdate.

Kjør LiveUpdate til det ikke er flere oppdateringer tilgjengelig for Norton-produktet ditt.

4. Når LiveUpdate er fullført, avslutter du alle programmene og starter Mac-en på nytt.

Dersom problemet ikke er løst, gå til trinn 2.

TRINN 2

Oppdatere virusdefinisjonene

1. Last ned virusdefinisjonene for Norton-produktet manuelt.

Filen nis6avdefinitions.pkg lagres automatisk til Nedlastinger -mappen.

2. Dobbeltklikk på filen du lastet ned.

3. Følg instruksjonene på skjermen for å installere virusdefinisjonene.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v105297195_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 07/05/2018