Meldingen «Sikkerhetskopiering mislyktes - Prøv på nytt senere eller Ikke nok ledig plass» i Norton Mobile Security

Dette problemet kan være midlertidig og skyldes at serverne våre gjennomgår vedlikehold. Kjør Sikkerhetskopiering av kontakter etter et par timer.

Hvis problemet fortsetter, sletter du noen av de tidligere sikkerhetskopiene fra nettstedet for Norton Mobile Security for å frigjøre plass for nye sikkerhetskopier.

Slette tidligere sikkerhetskopier av kontakter

1. Logg på Norton.

2. Velg mobilenheten du vil slette de gamle sikkerhetskopiene av kontakter fra, på listen over enheter.

3. Velg Sikkerhetskopi.

4. Enhetens sikkerhetskopier av kontakter vises under Sikkerhetskopier. Velg en tidligere sikkerhetskopi og klikk på Vis.

Kontroller at du ikke lenger trenger sikkerhetskopien, så du trygt kan slette den.

5. Klikk på søppelkurvikonet under sikkerhetskopien du valgte, for å slette den.

6. Klikk på OK for å bekrefte.

7. Gjenta linje 4 og 5 for å slette flere sikkerhetskopier som ikke lenger behøves.

Etter du har slettet de gamle sikkerhetskopiene, kan du sikkerhetskopiere kontaktene dine fra mobilenheten din.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v105292228_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android, iOS
Sist endret: 10/10/2017