Funksjonen for inkognito-modus-overvåking i Norton Family for Android

Norton Family kan igjen overvåke barnas Internett-aktiviteter i inkognito-modus i nettleseren på Samsung S og i Chrome på Android 5.0 og nyere via tilgangsfunksjonen i Norton Family.

Aktiver Norton Family-tilgangstjenesten

1. På hjemmeskjermen, navigerer du til Innstillinger > Tilgjengelighet.

2. Trykk på Norton Family-tilgangstjeneste under Tjenester.

3. Ved siden av Norton Family-tilgangstjenesten flytter du glidebryteren for å slå den på.

4. Trykk på OK for å bekrefte.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v105201891_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 27/03/2016