Kunngjøring om slutt på levetid for Norton AntiVirus 11 og Norton Internet Security 4 for Mac

Fra 31. oktober 2014, ble Norton AntiVirus 11 og Norton Internet Security 4 Mac avviklet. Støtten for disse produktene ble avskuttet 12. november 2015, og det vil ikke slippes noen nye sikkerhetsoppdateringer etterpå.

Du kan imidlertid fortsette å bruke Norton-produktet for de gjenværende abonnementsdagene, men datamaskinen din vil være ubeskyttet mot nye trusler. Vi anbefaler at du oppgraderer Mac OS X til den nyeste tilgjengelige versjonen og installerer Norton Security.

Hvis du ikke er sikker på hvilken versjon av Norton-produktet du har installert, les Finne versjonen av Norton-produktet for Mac.

Disse vanlige spørsmålene vil hjelpe deg å få svar på forespørsler relatert til avviklingskunngjøringen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v104341125_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 03/05/2017