Om Norton-produktet

Norton-produktet leverer en rask og lett alt-i-ett-løsning for beskyttelse av Mac-en og alle aktiviteter på Internett.

Norton-produktet gir uavbrutt, oppdatert beskyttelse mot ulike typer sikkerhetstrusler. Norton-produktet gir deg beskyttelse mot forsøk på identitetstyveri, forsøk på nettfisking og andre nettverksangrep. Den analyserer sikkerhetsnivåene på nettstedene du besøker, og angir om nettstedet er sikkert. I tillegg beskytter og håndtere den personlige opplysninger, som kredittkortdetaljer og nettbankinformasjon, mot skadelige programmer.

Norton-produktet overvåker nettverksaktiviteten til Mac-en og håndterer innkommende og utgående tilgangsforsøk. Brannmur-innstillingene inneholder reglene som angir tilgangsinnstillinger for programmer, tjenester og porter på Mac. De inneholder også tilgangsinnstillinger for IP-adressene i nettverket Mac er koblet til. Ut fra brannmurreglene tillater eller blokkerer Norton-produktet innkommende og utgående tilkoblinger som bruker et bestemt program eller en bestemt tjeneste eller port.

Norton-produktet gir forbedret sikkerhet og beskytter Mac-en på følgende måter:

• Oppdager og fjerner virus automatisk.

• Oppdager potensielt uønskede programmer, og lar deg fjerne dem.

• Søker etter og renser nedlastede filer og e-postvedlegg.

• Søker i og renser søppelfiler, duplikater og lignende filer.

• Beskytter mot angrep som retter seg mot sårbarheter i programvare.

• Ser etter sikkerhetsrisikoer hver gang du bruker programmer på Mac-en, setter inn flyttbare medier og surfer på Internett.

• Overvåker datamaskinen med tanke på uvanlige aktiviteter som kan være tegn på en aktiv trussel.

• Forhindrer identitetstyveri og forsøk på nettfisking.

• Beskytter sensitiv informasjon mot skadelige programmer. Overvåker nettverksaktiviteten og blokkerer uautoriserte tilgangsforsøk.

Følgende tabell viser de viktigste funksjonene i Norton-produktet:

Automatiske søk

Oppdager og fjerner spionprogrammer, virus, trojanske hester, potensielt uønskede programmer, boter og ormer automatisk.

Norton-produktet gir forbedret sikkerhet og beskytter Mac-en på følgende måter:

• Ser etter sikkerhetsrisikoer hver gang du bruker programmer på datamaskinen, setter inn flyttbare medier og surfer på Internett.

• Overvåker datamaskinen med tanke på uvanlige aktiviteter som kan være tegn på en aktiv trussel.

Du kan bruke alternativene for Automatiske søk til å tilpasse beskyttelsen av datamaskinen.

Innstillinger for automatiske søk

Brannmur

Overvåker nettverksaktiviteten til Mac-en og håndterer innkommende og utgående tilgangsforsøk.

Innstillinger for Tilkoplingsblokkering inneholder reglene som angir tilgangsinnstillinger for programmer, tjenester og porter på Mac-en. De inneholder også tilgangsinnstillinger for IP-adressene i nettverket Mac er koblet til. Ut fra brannmurreglene tillater eller blokkerer Norton-produktet innkommende og utgående tilkoblinger som bruker et bestemt program eller en bestemt tjeneste eller port.

Beskyttelse mot sårbarhet

Blokkerer alle nettverksangrep som kan stjele informasjonen din eller overta kontroll av Mac-en.

Beskyttelse mot sårbarhet

Søk

Her kan du utføre følgende typer søk:

• Hurtigsøk

Her kan du søke gjennom hjem-mappene på Mac-en.

• Fullstendig søk

Brukes til å velge og søke gjennom utvalgte disker for å fjerne virus og andre sikkerhetstrusler.

• Filsøk

Søker gjennom en bestemt fil eller mappe på Mac-en for å sjekke om den er infisert.

Søke i Norton-produkter

LiveUpdate

Laster ned de nyeste virusdefinisjonene og programoppdateringene automatisk så Mac-maskinen er beskyttet. Virusdefinisjoner beskytter Mac-maskinen mot de nyeste virusene og sikkerhetstruslene.

Safe Web

Norton Safe Web er en kostnadsfri tjeneste fra Norton som du kan bruke til å surfe, søke og handle tryggere.

Ved å bruke Norton Safe Web kan du kontrollere om et nettsted er skadelig før du går inn på det. Norton Safe Web analyserer webområder og finner ut om det finnes virus, spionprogrammer, skadeprogrammer eller andre sikkerhetstrusler på dem. Basert på analysene rangerer Norton Safe Web sikkerheten på alle nettstedene.

Safe Web

Aktivitet

Du kan overvåke sikkerhetsoppgavene produktet utfører i bakgrunnen. I tillegg kan du vise statistikk om tilgangsforsøkene og statusen for de ulike funksjonene i Norton-produktet.

Rens

Brukes til å søke gjennom og fjerne følgende søppelfiler på datamaskinen:

• Søppelfiler i operativsystemet

• Programhurtigbufre og -logger

• Duplikater og lignende filer

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v10423298_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 03/05/2018