Om Norton-produktet

Norton-produktet leverer en rask og lett alt-i-ett-løsning for beskyttelse av Mac-en og alle aktiviteter på Internett.

Norton-produktet gir uavbrutt, oppdatert beskyttelse mot ulike typer sikkerhetstrusler. Norton-produktet gir deg beskyttelse mot forsøk på identitetstyveri, forsøk på nettfisking og andre nettverksangrep. Det analyserer sikkerhetsnivåene på nettstedene du besøker, og angir om nettstedet er sikkert. I tillegg beskytter og håndterer det personlige opplysninger, som kredittkortdetaljer og nettbankinformasjon, mot skadelige programmer.

Norton-produktet overvåker nettverksaktiviteten til Mac-en og håndterer innkommende og utgående tilgangsforsøk. Brannmur-innstillingene inneholder reglene som angir tilgangsinnstillinger for programmer, tjenester og porter på Mac. De inneholder også tilgangsinnstillinger for IP-adressene i nettverket Mac er koblet til. Ut fra brannmurreglene tillater eller blokkerer Norton-produktet innkommende og utgående tilkoblinger som bruker et bestemt program eller en bestemt tjeneste eller port.

Norton-produktet gir forbedret sikkerhet og beskytter Mac-en på følgende måter:

• Oppdager og fjerner virus automatisk.

• Oppdager potensielt uønskede programmer, og lar deg fjerne dem.

• Søker etter og renser nedlastede filer og e-postvedlegg.

• Beskytter mot angrep som retter seg mot sårbarheter i programvare.

• Ser etter sikkerhetsrisikoer hver gang du bruker programmer på Mac-en, setter inn flyttbare medier og surfer på Internett.

• Overvåker datamaskinen med tanke på uvanlige aktiviteter som kan være tegn på en aktiv trussel.

• Forhindrer identitetstyveri og forsøk på nettfisking.

• Beskytter sensitiv informasjon mot skadelige programmer. Overvåker nettverksaktiviteten og blokkerer uautoriserte tilgangsforsøk.

Symantec samler ikke og lagrer ikke noen av dine personlige opplysninger. Informasjonen din blir forblir kryptert og sikkert på Mac-en.

Følgende tabell viser de viktigste funksjonene i Norton-produktet:

Automatiske søk

Oppdager og fjerner spionprogrammer, virus, trojanske hester, potensielt uønskede programmer, boter og ormer automatisk.

Norton-produktet gir forbedret sikkerhet og beskytter Mac-en på følgende måter:

• Ser etter sikkerhetsrisikoer hver gang du bruker programmer på datamaskinen, setter inn flyttbare medier og surfer på Internett.

• Overvåker datamaskinen med tanke på uvanlige aktiviteter som kan være tegn på en aktiv trussel.

Du kan bruke alternativene for Automatiske søk til å tilpasse beskyttelsen av datamaskinen.

Innstillinger for automatiske søk

Brannmur

Overvåker nettverksaktiviteten til Mac og håndterer innkommende og utgående tilgangsforsøk.

Innstillinger for Tilkoplingsblokkering inneholder reglene som angir tilgangsinnstillinger for programmer, tjenester og porter på Mac-en. De inneholder også tilgangsinnstillinger for IP-adressene i nettverket Mac er koblet til. Ut fra brannmurreglene tillater eller blokkerer Norton-produktet innkommende og utgående tilkoblinger som bruker et bestemt program eller en bestemt tjeneste eller port.

Beskyttelse mot sårbarhet

Blokkerer alle nettverksangrep som kan stjele informasjon fra eller ta kontroll over Mac.

Beskyttelse mot sårbarhet

Søk

Her kan du utføre følgende typer søk:

• Hurtigsøk

Her kan du søke gjennom Hjem-mappen på Mac.

• Fullstendig søk

Brukes til å velge og søke gjennom utvalgte disker for å fjerne virus og andre sikkerhetstrusler.

• Filskanning

Søker gjennom en bestemt fil eller mappe på Mac for å sjekke om den er infisert.

Søk i Norton-produkter

LiveUpdate

Laster ned de nyeste virusdefinisjonene og programoppdateringene automatisk, så Mac-maskinen er trygg. Virusdefinisjoner beskytter Mac-maskinen mot de nyeste virusene og sikkerhetstruslene.

Safe Web

Med denne funksjonen kan du aktivere eller deaktivere forskjellige alternativer for Safe Web som beskytter deg mot å besøke usikre nettsteder.

Du kan aktivere eller deaktivere følgende alternativer for Safe Web:

• Safe Web

• Nortons beskyttelse mot nettfisking

Safe Web

Aktivitet

Du kan overvåke sikkerhetsoppgavene produktet utfører i bakgrunnen. I tillegg kan du se statistikk for tilgangsforsøkene og status for de ulike funksjonene i Norton-produktet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v10423298_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 03/08/2017