Meldingen «Begrenset skanning tilgjengelig. Norton krever Internett-tilkobling ...»

Dette problemet kan også skje hvis det er et serverproblem i backend. Hvis du har Internett-tilkobling og fortsatt får problemet når du kjører skanningen, kan det skyldes serverproblemer i backend. Vent 24 timer, og prøv igjen.

For å kjøre en skanning med det tilgjengelige settet av definisjoner klikker du på Ja.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v104013504_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 03/09/2017