Slå av fjernovervåking

Når du slår av fjernovervåking, stoppes fjernovervåking av datamaskinene som er koblet til nettverket.

Du kan slå av fjernovervåking for følgende:

  • Alle datamaskinene du fjernovervåker

  • Én enkelt datamaskin som du fjernovervåker

Du kan bare slå av fjernovervåking etter at du har fullført oppsettprosedyren for fjernovervåking.

Slik slår du av du fjernovervåking for alle datamaskiner:

  1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

  2. Klikk på Mitt nettverk under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

  3. Klikk på Konfigurer i raden Nettverkssikkerhetskart.

  4. Klikk på Deaktiver under Fjernovervåking til venstre i vinduet Nettverkssikkerhetskart.

  5. Klikk på Ja i bekreftelsesdialogboksen.

Slik slår du av fjernovervåking for en enkelt datamaskin:

  1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

  2. Klikk på Mitt nettverk under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

  3. Klikk på Konfigurer i raden Nettverkssikkerhetskart.

  4. I nettverkskartet i vinduet Nettverkssikkerhetskart klikker du på datamaskinen du vil deaktivere fjernovervåking for.

  5. I området for enhetsdetaljer klikker du på Deaktiver ved Fjernovervåking.

  6. Klikk på Ja i bekreftelsesdialogboksen.

Konfigurere fjernovervåking

Fjerne enheter fra nettverkssikkerhetskartet

Vise enhetsdetaljene

Om nettverkssikkerhetskartet

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v10335262_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 28/08/2013