Inaktiv Norton-beskyttelse

Når Norton 360 Online utløper, slås Norton Safe Web og beskyttelsen mot nettfisking automatisk av. Du er ikke lenger beskyttet mot nettfisking og andre trusler på Internett. Produktet må ha en gyldig aktiveringsstatus for å kunne bruke beskyttelse mot nettfisking og Norton Safe Web, som beskytter deg mot skadelige programmer og trusler på nett.

Hvis du ikke har aktivert produktet, kan du gjøre det med alternativet Løs nå i popup-vinduet Norton områdesikkerhet. Hvis du vil aktivere produktet senere, kan du bruke alternativet Reparer senere.

Menyen Identity Safe viser status for produktet. Identity Safe -menyen viser f.eks. at produktet er deaktivert dersom dette er tilfelle.

Du kan bruke koblingen Les mer til å gå til Symantecs webområde for å få mer informasjon om de ulike funksjonene og produktene som Symantec tilbyr.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v10328484_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 30/09/2011