Endre land/region

Skjemautfylling på Internett er språkavhengig. En standardverdi vises i feltet Land/Region, avhengig av hvor du befinner deg. Bytt region og lag nytt kort før du fyller ut skjemaer på webområder som bruker en annen region.

Du kan endre landet eller regionen for Identity Safe-kortene du har lagret. Bruk alternativet Rediger kort i vinduet Redigere identitetskort til å endre landet eller regionen for et bestemt kort.

Om Surfealternativer

Om Rediger kort

Redigere, slette eller kopiere kort

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v10328474_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 22/04/2011