Endre land/region

Skjemautfylling på Internett er språkavhengig. En standardverdi vises i feltet Land/Region, avhengig av hvor du befinner deg. Du bør bytte region og lage et nytt kort før du fyller ut skjemaer på nettsteder som bruker en annen region.

Du kan endre landet eller regionen for Identity Safe-kortene du har lagret. Bruk alternativet Rediger kort i vinduet Redigere identitetskort til å endre landet eller regionen for et bestemt kort.

Om surfeinnstillinger for Norton Identity Safe

Om Lommebok

Håndtere lommebok

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v10328474_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 01/08/2013