Eksport-/importinnstillinger i Norton Identity Safe

Du kan eksportere informasjonen i Identity Safe av sikkerhetshensyn, i forbindelse med gjenoppretting eller når du skal overføre alt til en ny datamaskin. Sikkerhetskopifilene lagres som .DAT-filer.

Du kan beskytte de sikkerhetskopierte filene med et passord. Du bør bruke passord til å sørge for at Identity Safe-data oppbevares trygt. Passordet til sikkerhetskopien trenger ikke å være det samme som Identity Safe-passordet. Du må oppgi passordet når du ønsker å gjenopprette de sikkerhetskopierte Identity Safe-dataene.

Du kan importere Identity Safe-data fra filen du sikkerhetskopierte tidligere. Hvelvpassordet kan ikke tilbakestilles. Derfor anbefaler Symantec at du sikkerhetskopierer hvelvdataene dine jevnlig. Når du aktiverer funksjonen for automatisk sikkerhetskopiering, opprettes sikkerhetskopier av hvelvet ditt automatisk, og blir lagret lokalt på enheten. Du finner sikkerhetskopiene av hvelvet for sikkerhetskopi i Brukere\ \Mine dokumenter\Norton Identity Safe Backups\<Norton kontonavn>.

Når du importerer Identity Safe-data, kan du gjøre følgende:

• Slå sammen de importerte dataene i hvelvet som du er logget på.

• Erstatte de eksisterende Identity Safe-dataene som du har lagret i hvelvet du er logget på, med de importerte dataene.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v10327252_ns_sos_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016