Om import- og eksportinnstillinger i Norton Identity Safe

Du kan eksportere informasjonen i Identity Safe av sikkerhetshensyn, i forbindelse med gjenoppretting eller når du skal overføre alt til en ny datamaskin. De sikkerhetskopierte filene lagres som .DAT-filer.

Du kan beskytte de sikkerhetskopierte filene med et passord. Du bør bruke passord til å sørge for at Identity Safe-data oppbevares trygt. Passordet til sikkerhetskopien trenger ikke å være det samme som Identity Safe-passordet. Du må oppgi passordet når du ønsker å gjenopprette de sikkerhetskopierte Identity Safe-dataene.

Du kan importere Identity Safe-data fra filen du sikkerhetskopierte tidligere. Du kan også importere Identity Safe-dataene fra den eksterne profilen.

Når du importerer Identity Safe-data, kan du gjøre følgende:

• Slå sammen de importerte dataene i hvelvet som du er logget på.

• Erstatte de eksisterende Identity Safe-dataene som du har lagret i hvelvet du er logget på, med de importerte dataene.

Du kan også slette dataene når importeringen er ferdig.

Eksportere Identity Safe-data

Importere Identity Safe-data

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v10327252_N360_Business_CC_2014_no_no