Fjerne VSearch- eller OSX/Vsearch-trusler fra Mac-en

Det finnes forskjellige varianter av samme annonseprogram, ofte kjent som OSX/VSearch-A, OSX/VSearch-B, OSX/VSearch-C, OSX/VSearch-D. Vanligvis vil dette annonseprogrammet endre bestemte ord til hyperkoblinger eller vise popup-annonser. Følg instruksjonene i denne artikkelen for å fjerne VSearch-trusselen manuelt fra din Mac.

Fjerne lockdown-trussel for søkebeskyttet nettleser

1. Klikk på forstørrelsesglassikonet øverst i høyre hjørne på Apple-menylinjen.

2. I Spotlight -feltet skriver du inn Activity Monitor og trykker på enter.

3. I Activity Monitor -vinduet ser du etter VSearch under prosessnavnet, og dobbeltklikker på det.

4. Klikk på Avslutt i vinduet som vises, og klikk deretter på Tving avslutning.

Lockdown-prosessen for søkebeskyttet nettleser er nå avsluttet, følg instruksjonene for å fjerne trusselen fra din Mac.

5. Klikk på på Apple-menylinjen, og velg Gå til mappe.

I de neste trinnene vil du fjerne filene relatert til VSearch-trussel. Sørg for at du kun sletter filene som står oppført i instruksjonene. Hvis du fjerner feil filer kan dette føre til permanent datatap eller korrupte filer i systemet ditt.

Gå til følgende plasseringer for å lete etter VSearch-relaterte filer på din Mac:

• /Library/Application Support/

VSearch #

• /Library/LaunchAgents/

com.vsearch.agent.plist #

• /Library/LaunchDaemons/

com.vsearch.daemon.plist #

• /Library/LaunchDaemons/

com.vsearch.helper.plist #

• /Library/LaunchDaemons/

Jack.plist #

• /Library/PrivilegedHelperTools/

Jack #

• /System/Library/Frameworks/

VSearch.framework #

'#' indikerer navnet på filen eller mappen du leter etter på disse plasseringene. Hvis du finner noen av disse filene, flytter du dem til papirkurven og tømmer den.

6. Velg din nettleser og følg instruksjonene for å tilbakestille den:

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v103225891_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 17/09/2017